Over Industrial Automation Partners

Wij denken in oplossingen

IAP heeft meer dan twintig jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van besturingsapplicaties in de procesindustrie en infrastructuur. Wij leveren nationaal en internationaal een groot aantal diensten van:  projectmanagement en advies tot procesautomatisering, informatieoplossingen en ondersteuning en onderhoud.  

Onze klanten zijn werkzaam in uiteenlopende markten zoals: chemie, olie en gas (winning, productie en opslag), energie, water en milieu (productie en zuivering), afvalverwerking, voedingsmiddelen en dranken, papierproductie en infrastructuur (tunnels, bruggen, sluizen).  

IAP is onderdeel van Process Automation Solutions. Samen zorgen wij met 250 medewerkers voor de juiste oplossing bij de informatievoorziening, automatisering en beveiliging van procesinstallaties. Van E&I en safety engineering tot control automation en Manufacturing Executing System (MES).

PA Solutions heeft vestigingen in Antwerpen en Breda. IAP heeft het hoofdkantoor in Amsterdam en een vestiging in Zeeuws-Vlaanderen (Technotron-IAP). 

Missie

IAP is een onafhankelijke partner voor:

  • Specificeren, selecteren, implementeren en ondersteunen van geautomatiseerde processen op het gebied van industriële automatisering en infratechniek.
  • De beste oplossing voor de integratie van technische en administratieve managementprocessen.
  • E&I engineering.
  • Safety engineering en advies.
IAP-pand.jpg