MES-oplossingen

Het Manufacturing Executing System (MES) vormt de brug tussen procesinformatiesystemen en financiële- en administratieve systemen. Met MES-oplossingen krijgt u inzicht in alle aspecten van het productieproces en de werkprocessen daaromheen. Zo bent u niet alleen op de hoogte van uw  productieproces, maar ook van uw voorraadbeheer en de benodigde onderhoudsactiviteiten. Juist die interactie is belangrijk om de optimale beslissing te nemen.

MES vult het operationele aspect in van MOMS (Manufacturing Operations Management System). Omdat MES het meest gebruikt wordt, passen wij dit systeem toe zodat wij u kunnen helpen met de verticale integratie van uw gegevens en deze inzichtelijk maken.

Refine IT-applicaties

Met Refine IT-applicaties levert IAP standaardoplossingen voor het vastleggen en overdragen van informatie tijdens de wacht in een 24-uurs bedrijfsomgeving, en het uitgeven en opvolgen van werkvergunningen.
Met een logistieke applicatie voor chemie- en olieterminals bieden wij specifieke oplossingen voor de
op- en overslag van bulkvloeistoffen. Daarnaast leveren we maatwerk voor het ontsluiten van informatie en het ondersteunen van uw werkprocessen.

 

Wilt u meer weten over MES-oplossingen? Via dit formulier kunt u contact met ons opnemen