Procesautomatisering met IAP

Industrial Automation Partners, turning ideas into solutions

Industrial Automation Partners B.V. is een onafhankelijke leverancier van automatiseringsoplossingen voor de procesindustrie. Onze dienstverlening vindt voornamelijk plaats rond het hart van een procesinstallatie, de controlekamer en het besturingsysteem. IAP levert en programmeert DCS systemen en PLC applicaties van verschillende fabrikanten (Siemens, ABB, Honeywell, Yokogawa, Rockwell, Automation-X, enz).

Om tot een optimale procesautomatisering te komen is een gestructureerde aanpak noodzakelijk. Bij deze aanpak, van het opstellen van specificaties t/m inbedrijfname, kan IAP een waardevolle bijdrage leveren. IAP is onafhankelijk van leveranciers en kan hierdoor altijd een passende technologie aanbieden. Hiernaast beschikken onze engineers over een brede ervaring in de procesindustrie en denken in oplossingen.
Na inbedrijfsname kan IAP ook ondersteuning leveren om het besturingsysteem operationeel te houden middels “rond-de-klok” dienstverlening.

Hiernaast levert IAP een aantal softwaretools die het werk in de controlekamer vergemakkelijken. Shift Manager en Permit Manager zijn hier voorbeelden van. Deze softwaretools zorgen voor een goede overdracht en verwerking van informatie binnen Uw bedrijf. We noemen hierbij wachtverslagen, incidentmeldingen, opvolging, enz.

Meer informatie over procesautomatisering en het bovenstaande vindt U elders op deze site.

Laatste nieuws

Zorg dat uw proces automatisering worden geoptimaliseerd door professionals.

Wij laten u tijdens een bakje koffie zien hoe we uw procesautomatisering kunnen optimaliseren, geheel vrijblijvend uiteraard.