Industrial Automation Partners

'Wij stroomlijnen ingewikkelde processen en zorgen dat het werkt'

IAP levert automatiseringsoplossingen voor de procesindustrie en infrastructuur. Wij ontwerpen en implementeren besturingsapplicaties voor uw productieprocessen en leiden informatiestromen rondom complexe technische processen in goede banen. Wij zijn een onafhankelijke leverancier met veel kennis en praktijkervaring. Hierdoor zorgen wij altijd voor de optimale oplossing, of het nu gaat om advies, het opstellen van specificaties, projectbegeleiding of implementatie van uw automatisering.
Ons uiteindelijke doel als partner van uw organisatie is: kostenbesparing en een hoger rendement door integratie van informatie.

Kernzaken in onze doelstelling zijn:

  • Ontzorgen van uw organisatie
  • Heldere communicatie
  • Uitleg over wat automatisering voor u kan betekenen
  • Begeleiden van projecten, van ontwerp tot inbedrijfname
  • 24/7 service en onderhoud

IAP en infrastructuur

IAP en de procesindustrie

Nieuws

IAP en Synres werken samen aan groot migratieproject
IAP en Synres werken samen aan groot migratieproject

Industrial Automation Partners vervangt het oude besturingssysteem in een van de fabrieken van Synres. Begin november vindt de migratie plaats. Managing Director Jorrit Klaus en Operations Director Rob Struijs van Synres over de samenwerking met IAP.

+ Lees meer
Automatisering fabriek Ghana
Automatisering fabriek Ghana

Het automatiseringssysteem voor Bunge Loders Croklaan, een wereldwijde producent van plantaardige oliën en vetten, staat klaar voor verzending. Industrial Automation Partners (IAP) heeft de afgelopen maanden gewerkt aan de automatisering van de Shea Butter…

+ Lees meer
IAP op TV
IAP op TV

General Manager van IAP Hans Romanesko is te zien in de uitzending van Ondernemend Nederland. Bij Rubis Terminal in Rotterdam legt Hans uit waarom automatisering en het toegankelijk maken van informatie zo belangrijk zijn voor de procesindustrie.

+ Lees meer
 
Nieuwe website IAP
Nieuwe website IAP

Het werd weer eens tijd voor een nieuwe website. De Webmakers uit Gorinchem hebben de site voor IAP wederom ontwikkeld. Deze keer met een volledig CMS.

+ Lees meer
Axel Christiernsson
Axel Christiernsson

Axel Christiernsson in Heijningen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van industriële smeervetten op klant specificatie. Axel Christiernsson heeft Technotron-IAP de opdracht gegund voor het automatiseren van een nieuwe smeervet…

+ Lees meer
DSM Delft
DSM Delft

DSM Delft T.b.v. een project bij DSM Delft heeft IAP nieuwe S88 batch software gespecificeerd en ontwikkeld. Na 7 weken intensief testen bij IAP heeft DSM de software OK bevonden. Begin 2016 zal de software (PCS7 Simatic Batch) in Delft in bedrijf…

+ Lees meer

Zorg dat uw procesautomatisering wordt geoptimaliseerd door professionals.

Wij laten u geheel vrijblijvend onder het genot van een kop koffie zien hoe we uw procesautomatisering kunnen optimaliseren.