Industrial Automation Partners

'Wij stroomlijnen ingewikkelde processen en zorgen dat het werkt'

IAP levert automatiseringsoplossingen voor de procesindustrie en infrastructuur. Wij ontwerpen en implementeren besturingsapplicaties voor uw productieprocessen en leiden informatiestromen rondom complexe technische processen in goede banen. Wij zijn een onafhankelijke leverancier met veel kennis en praktijkervaring. Hierdoor zorgen wij altijd voor de optimale oplossing, of het nu gaat om advies, het opstellen van specificaties, projectbegeleiding of implementatie van uw automatisering.
Ons uiteindelijke doel als partner van uw organisatie is: kostenbesparing en een hoger rendement door integratie van informatie.

Kernzaken in onze doelstelling zijn:

  • Ontzorgen van uw organisatie
  • Heldere communicatie
  • Uitleg over wat automatisering voor u kan betekenen
  • Begeleiden van projecten, van ontwerp tot inbedrijfname
  • 24/7 service en onderhoud

IAP en infrastructuur

IAP en de procesindustrie

Nieuws

IAP onderdeel van Process Automation Solutions
IAP onderdeel van Process Automation Solutions

Industrial Automation Partners (IAP) is per 1 november 2019 onderdeel van Process Automation Solutions. Met meer dan 1600 automatiseringsingenieurs in Europa, Amerika en Azië, is dit een mondiale speler. Process Automation Solution is marktleider en levert…

+ Lees meer
IAP en Synres werken samen aan groot migratieproject
IAP en Synres werken samen aan groot migratieproject

Industrial Automation Partners vervangt het oude besturingssysteem in een van de fabrieken van Synres. Begin november vindt de migratie plaats. Managing Director Jorrit Klaus en Operations Director Rob Struijs van Synres over de samenwerking met IAP.

+ Lees meer
Automatisering voor Bunge Loders Croklaan
Automatisering voor Bunge Loders Croklaan

Het automatiseringssysteem voor de Shea Butter fabriek in Ghana staat klaar voor verzending. Eind dit jaar wordt het systeem geïnstalleerd, getest en in bedrijf genomen.

+ Lees meer
 
IAP op TV
IAP op TV

General Manager van IAP Hans Romanesko was te zien in de uitzending van Ondernemend Nederland. Bij Rubis Terminal in Rotterdam legt Hans uit waarom automatisering en het toegankelijk maken van informatie zo belangrijk zijn voor de procesindustrie.

+ Lees meer
Axel Christiernsson
Axel Christiernsson

Axel Christiernsson in Heijningen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van industriële smeervetten op klant specificatie. Axel Christiernsson heeft Technotron-IAP de opdracht gegund voor het automatiseren van een nieuwe smeervet…

+ Lees meer
DSM Delft
DSM Delft

DSM Delft T.b.v. een project bij DSM Delft heeft IAP nieuwe S88 batch software gespecificeerd en ontwikkeld. Na 7 weken intensief testen bij IAP heeft DSM de software OK bevonden. Begin 2016 zal de software (PCS7 Simatic Batch) in Delft in bedrijf…

+ Lees meer